Despre noi


Centrul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Eurostudy , infiintat la data de 18.09.2012 prin hotararea irevocabila nr 2566/307/2012  organizeaza cursuri de formare profesionala avand in vedere prevederile O.G. 129/2000 aprobata prin Lg 375 /2002 privind Fomarea Profesionala a Adultilor si Normele Metodologice 353 / 5202 ale M.M.S.S.F. si M.E.C.T privind Metodologia de autorizare si certificare a formarii profesionale a adultilor.

Vă invităm să consultaţi oferta noastra de cursuri de  pe acest site. Personalul nostru profesionist este întotdeauna la dispoziţia dvs. Noi credem în îmbunătăţirea constantă a serviciilor noastre pentru a ne servi mai bine clienţii. Deci, contactaţi-ne şi alăturaţi-vă clienţilor noştri mulţumiţi.

De asemenea, putem oferi un serviciu valoros atunci când vine vorba de completarea unor noi segmente de piaţă .

Misiunea noastra este aceea de a facilita colaboratorilor nostri  descoperirea de noi solutii si noi metode de actiune pentru eficientizarea activitatii lor si totodata de a le oferi un plus de confort si o pata de culoare.

Iti oferim mereu complexitate. Servicii de formare profesionala, consultanta pentru accesare fonduri structurale si de coeziune, training-uri, mediere profesionala, evaluare psihologica a personalului angajat etc.

Daca e ceva ce nu avem, vom cauta pentru tine.

Prioritatea noastră este satisfacţia dvs. Atu-ul nostru constă în profesionalism si în anii de experienţă pe piaţă. În plus, personalul nostru calificat are grijă să vă furnizeze soluţiile cele mai rapide şi mai eficiente. Desigur, oferim o abordare personalizată şi un înalt grad de implicare prin continutul informational oferit in cadrul cursurilor sau training-urilor . Pregatirea teoretica si practica sunt sustinute de formatori foarte bine pregatiti care va vor facilita asimiliarea notiunilor pe intreaga durata a acestora.

Suntem dedicaţi îmbunătăţirii constante a serviciilor noastre. Fiecare cursant este cel mai important client şi o oportunitate pentru noi de a ne îmbunătăţi oferta.

Trimiteţi-ne o cerere pentru a contracta serviciile noastre prin pagina de contact.