Noțiunilor fundamentale de igienă în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii nr.1225 din 24 Decembrie 2003 si Ordinului Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr.5031 din 26 Septembrie 2003, publicate în M.O. nr. 49 din 20 ianuarie 2004, pentru:
Modulul 1
Unități cu profil alimentar respectiv:
- unități de producție, depozitare, transport și desfacere produse alimentare
Instruirea este obligatorie pentru: manageri, șefi de secție, operatori, casieri, vânzători și personalul de îngrijire
Modulul 2
Unități spitalicești și de asistență medicală, colectivități de copii și tineri și unități de cazare
Modulul 3
Unități de producție și distribuție a apei potabile inclusiv îmbuteliate.
-manageri, șefi de secție, directori pentru asigurarea calității;
Modulul 4
Unități de îngrijire corporală, respectiv:
frizerie – coafură; manichiură, pedichiură; tatuaj; masaj; producere, depozitare și comercializare produse cosmetice – operatori;
Modulul 5
Unități de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.
Pret curs: 90 lei/pers. – București și Ilfov
100 lei/pers. – alte locații din țară
Pentru grupuri mari – reduceri.